martes, 3 de noviembre de 2009

7NOV. CONCERT PRESENTACIÓ NOU TREBALL DE KI SAP


Ki sap presentarà el seu nou disc oficialment en València aquest pròxim 7 de novembre, a la sala Durango de Meliana (València), amb una festa reggae – ska que servirà per a gravar probablement el que serà el seu primer DVD en directe després de 14 anys de trajectòria.


Amb 7 discos i més de 600 concerts per tota la península i Europa, Ki sap presenta el seu nou disc a més no poder.



Aquesta presentació d\'aquest setè disc, es farà amb una festa en la que contaran amb col·laboracions d\'amics i amigues de la banda d\'autèntic luxe com Katy Dada (Desakato Dada, un dels primers grups de reggae en Madrid, aquesta xica porta quasi 20 anys fent reggae i delectant-nos amb la seua veu en projectes tan frescos com en l\'últim que es troba actualment amb Las lavanderas), Carmen Cercos (Skaparapid, Las Damas y la Orquesta invisible on, junt amb Begoña Bang Matu i altres músics que acaben de treure un discàs recentment), la gran Begoña Bang Matu també estarà present (no necessita presentació, reconeguda tant pel seu treball en solitari com per les seues participacions amb músics com Potato, Laurel Aitken, Fermin Muguruza, etc..). Així mateix, també pujarà Julian Son, que ha col·laborat amb la seua veu en un dels temes del disc.

Supa bassie i Queen Smiley altres dos grans dins de l\'escena dancehall de València, que porten temps il·lustrant-nos des de la Stereotone crew.


I per si tot açò no fora suficient, també no s\'han volgut pedre aquesta presentació 4 músics convidats per la banda per a l\'ocasió com Tutu Kuak May a la trompeta, Antonio J. Iglesias a bateria i percussió, conegut per la seua participació en grups com Dwomo, Malarians, Las Damas, Rico Rodriguez, etc.), Hector de The Skafeinats, i Susana (Gaia Dub Sindicat).


Encara que des de l\'organització no s\'ha volgut confirmar, hi ha moltes possibilitats de que aquest directe tan especial siga gravat per el primer dvd en directe de la banda.

Si encara no has escoltat tota la música de Ki sap, recorda que te pots descarregar el seu últim disc, així com tota la seua discografia a la seua pàgina web oficial http://www.kisap.org

FUENTE: www.kisap.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario